View Member peri076

User Information

Blog URL:
Website:
http://swaggerdev.com
Registered:
7 years ago

Recent Activity

Type Action Content Last Activity
Forum Post Update Updated forum post in 403 Developer Inactive: Does this ONLY returned based upon username, password, api-key values? I am at a loss why I cannot get any of the services to play nice. ========================================= BELOW is the RAW REQUEST being made: un, pw, key and unique id are mad 6 years ago
Forum Post Create Created new forum post in 403 Developer Inactive: Mark - This is the account I would be using for a dev. purposes. Please advise when activating. Thanks in advance, Mike 7 years ago
Forum Post Create Created new forum post in 403 Developer Inactive: No dice. I have tried 2 different API-KEYs, with/without username & password. Is there anyone here that can help from Hoovers? 7 years ago
Forum Post Create Created new forum post in 403 Developer Inactive: Thanks for the suggestion, Scotym753. Despite removing the username and password from the headers, the same response. My next step, I guess is to apply for a new api key. As unlikely as it sounds, I am only left with the "I have an api-key gone bad" sc 7 years ago
Forum Post Create Created new forum post in 403 Developer Inactive: Does this ONLY returned based upon username, password, api-key values? I am at a loss why I cannot get any of the services to play nice. ========================================= BELOW is the RAW REQUEST being made: un, pw, key and unique id are mad 7 years ago
Forum Topic Create Created forum topic 403 Developer Inactive in Announcements 7 years ago

[ Page 1 of 1 ]